Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ubica iz pilot- emisije „Velikog brata“
staro
  (#11 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 47
Odgovor: Ubica iz pilot- emisije „Velikog brata“ - 06.11.2007, 18:42

Da vas ne bi sve citirao, pokusacu da objasnim sta sam rekao.
Procitajte moju prvu poruku. U njoj lepo pise moje misljenje. To je moje misljenje i ne odstupam od njega.
Oni koji ucestvuju u VB se drasticno razlikuju od mene. Po meni je bolesno snimati (a i gledati) ljude kako spavaju, kako se muski cesu nakon budjenja, kako izigravaju budaletine (neki i ne moraju).

Po nekima, ovo je samo dokaz da smo stigli do kraja. Sve je izmisljeno i nema vise sta da se izmislja. Ovu emisiju bih uporedio sa novim trendom u muzici (tzv. Remix). Antitalenti za muziku uzmu neku staru dobru pesmu i pokvare je. To oni nazivaju umetnost, to oni nazivaju muzika. A na nasu nesrecu, klinci to slusaju i odusevljavaju se sa tim. Tako je i emisija VB, od tih antitalenata za glumu, napravila glumce. Od jedne naucne ideje napravila karikaturu.

Ovakvi eksperimenti su radjeni u naucne svrhe (psihoanaliza ljudi zatvorenih u relativno mali prostor, a sa idejom npr. kako ziveti i preziveti nakon atomskog udara u atomskim sklonistima).

Nista neobicno. Tako je i crtani film namenjen za autisticnu decu dospeo i na nasu TV (Teletabisi - ili kako vec).

Ovo je samo jos jedan u nizu dokaza o strucnosti ili dobronamernosti nasih medija.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice