Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Psihološki profil
staro
  (#4 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 16:30
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Psihološki profil - 06.11.2007, 08:10

Ne znam ali otkad znam za traženje posla , ja idem na razna testiranja. Većinom je uvijek testiranje prvo a onda, ako zadovoljite njihove prohtjeve i činite li se osobom pametnom koja je željna znanja, tada vas zovu na drugi razgovor iliti uži krug za dobivanje posla.

Baš sam prije mjesec dana bila na jednom testiranju (javljeno mi je da sam briljirala - eh, ako se neću tu hvaliti, gdje ću, ne? ) koje se sastojalo od testa inteligencije, test znanja rada na kompjutoru (daju ti sliku worda i navedu ti da nađeš i zaokružiš navedene funkcije koje se traže + excel, gdje radiš grafikon od zadanih parametri), test osobnosti (filaju te sa sličnim pojmovima gdje ti zaokružiš od dva ponuđena koji tebe više opisuju tipa srdačan-nagao, nagao-pitom, pitom-srdačan.. i tako se vrte pitanja..) + znanje engleskog jezika tako što se prevodilo s engleskog na hrvatski (što je, btw, puno lakše nego s hrv na eng ).

Uglavnom, nekako sam navikla da se testiranja uvijek rade..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice