|
Odgovor: Ubica iz pilot- emisije „Velikog brata“ -
05.11.2007, 21:14
Znachi - stolar pobije celu familiju, stolari su nenormalni? Bankar nam svima opshtio sa ..tamte vamte... znachi bankari su nenormalni?
To shto Pero nikada ne bi otishao da uchestvujesh u velikom bratu, to samo znachi da to tebi ne lezzi. Ni ja nikada ne bih svojevoljno bio pandur (koliko je bivshih pandura eliminisalo ljudi u poslednje vreme, bilo svoje bilo tudje familije) , ali to ne znachi da ih sve smatram nenormalnima.
Chekaj, svaki dan monstruozna ubistva, satiranja celih familija, roditelja, dece... ali problem nastaje samo kada su u pitanju sekte i slichne stvari koje nam "dolaze sa zapada?".. novotarije itd... (josh ako su na b92 ihahaj to sve go peder do narkomana )
Bre ljudi, mi smo totalno odlepili, to je problem. Ljudski zzivot gubi vrednost. Izgubili smo ideju i orijentaciju, rashtrkani ko ovce po livadi navikle da ih vode chobani, pa kad chobana nema ubi nas stres i psihoza. Saamouchimo se sebichnosti, JA PA JA, jer su nam potonuli snovi o vishim ciljevima! Slavimo slave, hrischanstva radi, a sve se svede na rasipanje i SAMOISTICANJE. Uvek smo u pravu, ko misli drugachije, taj je neprijatelj i to je ono shto se prenosi i u podsvest ljudi.
Rat i ubistva se relativizuju, i chak smatraju legitimnim i pozzeljnim nachinom reshavanja problema... Narod ratnika...
Obesmisljava se prashtanje kao normalan ljudski chin, samoanalitichnost i samopreispitivanje se ravna sa izdajom i beskichmenjashtvom. Ako do prashtanja i dodje, nije odlika nesebichnosti ngo velichanja sopstvene slike u sopstvnim ochima...Istovremeno se sprdamo sa pojmom - ljudskih prava, a kukamo kad nam drzzava zakine neshto... Samo da nas neko ne zajebe za 50 dinara, i samo da danas zajebemo nekog pa makar i za 10...
Shta bre natera oca da ubije sina? Sina da ubije majku i oca? Veliki brat ? On im dodje u kuchu?
Droga je takodje uzrok sve cheshce koliko vidim svaki dan, ali i to je posledica raspada sistema vrednosti.
Ne vidim zashto se ljudi prodaju u VB? Prodaje se onda svako ko dodje za pare na tv. Shta, kao normalno je da budesh spiker za lovu i chitash tudje gluposti, a nenormalno je da se zajebavash i izgurash tezzak zadatak kako znash i umesh za 100 000 e? Nenormalan je onda i svako ko ode na Milionera. Pogotovu ako ispadne smeshan ili glup. Egzibicionista je i svako ko se pojavi pred gledaocima, a nema napisan scenario...
VB je samo jedna novotarija koju neki ljudi gledaju sa nepoverenjem, kao shto je to oduvek i bila sudbina novotarija...
Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;
|