Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Psihološki profil
staro
  (#3 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Psihološki profil - 05.11.2007, 11:26

Pokondirene tikve... Upravo to... Prokleto pomodarstvo...

Pre nego shto sam pocheo da radim u sadashnjoj firmi (josh nema 2 meseca da radim), javljao sam sa na mali milion konkursa... Uglanvom, glavna spika je bila, da eto, bash lepo, imam puno iskustva, sve je super, kvalifikovan... Al' bash nemam fakultet, pa bash i nisam za taj posao... I onda ja i 4 meseca kasnije, gledam kako oni i dalje trazhe choveka za tu poziciju... Idiotluk...

Chak sam u jednom periodu totalne depresije, kad sam vetj bio duzhan i bogu i svetu, otishao u prokleti zavod za zaposhljavanje, i prijavio se da vozam taxi, kad je Novus zaposhljavao 50 ljudi sa biroa... Prvo razgovor 3 lika iz Novusa, sa nas 50ak kandidata... Direktor, ili shta li je vetj, nema vishe od 35... Choveku od 45 se obratja sa ti, kao uostalom i svima nama... Neshto prichaju, nerazumljivo, zapetljano... Sve u svemu... Jedan od silnih testova je bio i psiholoshki, koji radi biro... I paz'te sad ovo... Ne prodjem ja psiho test, jer shta - previshe sam oprezan! I ja sad pitam, a da prostite, shta vam to znachi, pa eto, to su brojevi rekli, mi smo od poslodavca dobili shta trazhi, a vi se ne uklapate... A ja ono

I sad neka mi neko obasni, shta znachi previshe oprezan... Nije vezano za saobratjaj, nego uopshte... A inache, vozim bolje od 50% ljudi koji su se taj dan tu nashli... Ali bozhe moj, previshe oprezan... Shta god to bilo...

Kada sam bio na razgovoru za sadashnji posao - a gle chuda, oni su mene nashli, a ne ja njih - nikakvi testovi, nikakvi bakrachi.. Direktor mi lepo rekao shta radi firma, shta njemu treba, i da li ja to umem da uradim... Ja naravno umem, pokazao, super, eto nas, radimo... Odnos u firmi extra, nema nekih trzavica, uslovi extra... A odmah sam mu po faci video da je ozbiljan, i da zna shta hotje, a ne kao vetjina tih pokondirenih, misli da su mali bogovi...

Moda sestro, moda...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice