Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Psihološki profil
staro
  (#2 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 17:02
Pol: Žensko
Odgovor: Psihološki profil - 03.11.2007, 21:07

Po meni, ovo je čisto pomodarstvo. Bar kod nas. Ne smatram da to nije potrebno, ali svakako ne u ovoj formi u kojoj je danas.
I sama sam testirana. Obavila sam više razgovora, dogovorila se, dobila ugovor, a tada sam pozvana na test. Mislim, bilo mi je krajnje smešno to testiranje. I lepo mi žena rekla da je to sad već čisto pro forme da bi i to postojalo u dosijeu radnika. Mnogo meseci kasnije sam pitala da vidim rezultate testa (na to me je ponukao jedan razgovor sa koleginicom koja je znala deo mojih rezultata) i dobila sam odgovor da je to službena tajna. Mislim, kakva tajna ako je ista već u nekim kuloarskim krugovima. Toliko o profesionalnosti.
Takođe sam bila prisutna kada smo tražili novog radnika. I tadašnja moja direktorica se obrati kandidatu i kaže: "Znate, pravila kuće nalažu da odradite i psihološke testove. Da budem iskrena, meni oni ništa ne znače jer oni koji su ocenjeni kao najbolji na tim testovima su se pokazali kao najgori radnici."

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice