Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Forum Sveta kompjutera - Bezbedno i korisno mesto na internetu.
staro
  (#6 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
Odgovor: Forum Sveta kompjutera - Bezbedno i korisno mesto na internetu. - 03.11.2007, 21:05

Citat:
fiona kaže: Pogledaj poruku
Ambiciozna mama sugerisala sinu da se registruje na forum SK...

..i evo misljenja tog desetogodisnjaka , malo vise kompjuterski zarazenog, o Forumu SK:
kaze on:
na SK nema dovoljno smesnih stvari , jer useri su previse ozbiljni i ne zezaju se...
*ovo je u uporedjenju sa newgrounds forumom gde inace visi...

Kako sam ja razumela, forumu SK mozda nedostaje opustencije, s jedne strane, a sa druge tacke gledista taj forum je ipak samo za ozbiljne teme..

( *ako sam prekrsila pravilnik stavljajuci link ka drugom forumu, brisite molim vas, link je samo zarad uporedjivanja decijih foruma)

by the way, mozda i nadam se, da se ovaj topic razvije u dobru diskusiju gde i kako da usmeravamo decu na netu...
Pa jeste malo strog forum ali ništa preterano, tako mora da bude jer kada bi bilo previše opuštencije ni to ne bi valjalo.

Smešnih stvari ima u izobilju u delu Brbljaonica i Cvet kompjutera. Pitanje je samo koliko je to smešno dečaku od deset godina. Moramo biti svesni da je on ipak prilično mlad, da ne kažem detence ali neka pogleda i prokrstari tim delom možda pronadje i nešto za njegov uzrast.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice