Citat:
Meni samo jedno ne ide u glavu,kakve veze ima moral i to sto je neko majka sa sexom,tj onim sto voli da radi u krevetu ili gde voli da se sexa?
Ono sad ja rodim dete i automatski treba da prestanem sa oralnim sexom jer je to prljavo
I kakve veze ima to sto je ona majka,mislim i on moze biti otac pa potrazi utehu sa strane...Nema to veze s tim sto je neko roditelj,onaj ko vara moze da ima decu ili da je nema ali jedino sto se vrednuje je to sto vara i laze...
|
Da, skontala sam da ce se to tako protumačiti...a nije mi bila namera da se tako shvati...
Akcenat je na prevari...To je po meni ono što osudjujem...A samim tim sve što je u toj prevari mi je "prljavo", osudjujuće...TA dvoličnost, dvostruki život...LJubavnica sam možda nekome i sjajno mi je s njim, a kuci sam majka i odana žena...A tek pred drugima...I isto važi u obrnutoj situaciji...
A da ne pričam o tome da možda se i neki drugi brak rastura zbog takvog ponašanja...
Ne mogu da tražim razlog da tako nešto odobrim, i nikada neću ni na koji način...
Citat:
A ne – dupe ti na sigurnom, a ovo napred umačeš.
|