Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Udata zena - Tabu ili izazov?
staro
  (#24 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Udata zena - Tabu ili izazov? - 02.11.2007, 23:15

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Lilith, obozavam kada neko voli tako da citira i iskrivljava receno.
To je inace odlika ovog foruma.
Ne,to je odlika svih foruma da se replicira stavka po stavka ako se bas na sve zeli dati iscrpan odgovor a ne samo uopceno pisati...I nisam nista iskrivila,navedi primer sta sma ja to iskrivila!

Citat:
Zelim ti da uzivas u seksu sa istom osobom jos bar 50 godina i da ga i posle 50 godina volis istim zarom, kao i sada, a on takodje tebe.
Hvala na lepim zeljama

Citat:
Ja nazalost ne verujem u price, a ako se desi prevara, znam da je to jace od coveka i zene. Bas zato bi i oprostio svojoj zeni da to uradi.
Jer kako neko nekad rece, necu da presecem brak zbog jedne dobre .....e.
Ne,ti generalizujes da su svi takvi i branis se animalnom slaboscu,da je to kao jace od nas da varamo i lazemo umesto da smo iskreni,cak bi oprostio i svojoj zeni a sve zato sto ocekujes da ona oprosti tebi jer ti to radis...

Varaj ti mene,varam i ja tebe i svi sretni i veseli i prepuni ciste ljubavi
Licemerje na kvadrat

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice