Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako izlazite na kraj sa IE u izradi vaše web stranice?
staro
  (#8 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Kako izlazite na kraj sa IE u izradi vaše web stranice? - 02.11.2007, 12:43

Da se ja pitam, IE bi bio zakonom zabranjen

IE je jedan od browsera koji se najmanje pridrzhava nezvanichnih standarda, koje drugi browseri prate, i zato tje sajt izgledati OK u svemu, sem u IE... Je uopshte netu da se trudim da mi sajtovi budu vidljivi u IE, jednostavno se napomene, da je sajt radjen za Firefox, i tjao djaci... Mozhda tju izgubiti 50 poseta mesechno, ali tih 50 nije vredno mog truda... Koliko ja pratim statove na sajtovima, uglavnom me gledaju sa firefox, Opera, Safari, i Lynx (verovali ili ne)... IE drzhi naravno prvo mesto, ali samo zato shto ga M$ nametje...

Imam ja neke tutoriale za web development, pa tju videti da ih iskopam, i nekako ti doturim

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice