Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Veliki problem
staro
  (#6 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: juče 22:01
Pol: Muško
Godine: 22
Odgovor: Veliki problem - 31.10.2007, 23:41

Citat:
dachaki kaže: Pogledaj poruku
Pomozite mi poludecu ,sa devojkom se zabavljam vec godinu i 3 meseca.Jako mi je stalo do nje volim je vise od sebe ali u poslednjih 6 meseci nema vise harmonije u vezi.Vidjali smo se do sada svako vece kad ja zavrsim posao i odjedno je pocela da prica o monotoniji kako joj je dosadno i resila je da napravimo pauzu postala je jako hladna i bezosecajna.Razne sumnje mi prolaze kroz glavu poludecu cudnoo mi je sto je to odjednom resila da se ne vidjamo neko vreme jer je sita.Pomozite miii!!!!!!!!Unapred hvala!
Zeznuto je to, znam taj osecaj. Ali iz iskustva jedan savet - pokusaj da je zaboravis i iskuliraj je neko vreme. Imao sam i ja slicnih problema, ali sada cim cujem "mislim da je najbolje da napravimo pauzu na neko vreme", odmah raskidam pa makar je do tad obožavao i voleo. Devojka koja voli, želi da vreme provodi pored decka, a ne nekakve glupe pauze. To u ostalom pokazuje njenu (ne) ozbiljnost, ako joj se raskida treba tako i reci , a ne da "smiruje" stvar pauzama. Time smiruje sebe, a tebi pravi dramu u glavi i ne da ti da spavas... Mada zapitaj sebe kako je bilo nekoj drugoj devojci kad si ti ostavljao, tad je njoj bilo loše... Svi uglavnom gledamo svoju stranu. Možda je sebicno, ali tako je...Znam, sad je tebi tesko i svasta ti se vrti po glavi, al ne brini bice ti lakse. Javi nam kad sve prodje šta si uradio...

Treba znati da se prvi poljubac ne daje ustima vec ocima.

Poruku je izmenio Nenad_DPb, 31.10.2007 u 23:47.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice