Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koliko cesto reinstalirate svoj OS?
staro
  (#34 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 04:10
Pol: Žensko
Odgovor: Koliko cesto reinstalirate svoj OS? - 26.10.2007, 23:49

eee kveshchn dva zapravo

1) e ajd' nek' neka dobra dusha objasni kako se radi ta reinstalacija OPa, a? pa da i ja to uradim al' 'nako lepo ~ step baj step!!!

B) znam da postoji tema za mozilu, ali nemrem je nadjem hir goz: pred nedelju dana ukapiram da ne mogu da se spojim na net, kazhe lepo: problem loading page i prodje tako nedelja dana pre shto sam sad uhvatila vremena da nazovem prokleti verajzon (kad njih zovesh morash biti spreman da razgovor nece bude kraci od sat vremena ) i nazovem ja njih i lepo kazhe meni tip ajd' sad otvori explorer.. (ja zaboravila da i to postoji ) i ukapiramo mi da E radi a mozila ne radi.. i kao shta sad.. ja otishla na control panel>uninstol mozila.. i skinula novi browser.. no i dalje ne radi svi predlozi dobro doshli.. kako da proradi?

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice