Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Najoriginalniji spam koji ste dobili
staro
  (#22 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 20:27
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Najoriginalniji spam koji ste dobili - 26.10.2007, 18:37

U normalnim uslovima ne prosleđujem poruke ovakve vrste, ali ovo pismo je stiglo od jedne veoma dobre prijateljice, advokata i čini se interesantnom mogućnošću. Kad mi ona kaže da ovo funkcioniše, onda to funkcioniše. U svakom slučaju čovek ne gubi ništa sa tim.
Ispričala mi je sledeće:
Advokat sam i poznajem zakone. To je činjenica. Nemojte se prevariti, AOL i Intel se drži svoga obećanja zbog straha od suda i milionskih potraživanja, kao što je nedavno Pepsi Cola uradila sa General Electricom. Dragi prijatelji nemojte ovo smatrati za glupu šalu.Bill Gates sada deli svoju zaradu. Ako sada ne reagujete, kasnije ćete se kajati. Windows je još uvek najčešće korišćen program. Microsoft i AOL eksperimentišu sa ovom, preko e-maila poslatom porukom (e-mail beta test). Ako pošaljete ovaj e-mail svojim prijateljima, tada Microsoft 2 nedelje prati vaš trag. Svakoj osobi koja pošalje ovaj e-mail, Microsoft plaća 245 EUR-a. Za svaku osobu kojoj ste poslali a on prosledio dalje ovaj e-mail plaćaju 243 EUR-a, za treću osobu koja dobije, Microsoft plaća 241 EUR-a. Posle 2 nedelje Microsoft će da vam pošalje pismo, u kojem traži potvrdu vaše poštanske adrese i poslaće jedan ček.
>Pozdrav:
>Charles S. Bailey General Manager Field Operations
> > 1-800-842-2332
> >Ext.
> >1085 or 904/245-1085 or RNX 292-1085
> >mailto: ****************** _

Ja sam ovo smartao prevarom, ali dve nedelje pošto sam ovaj e-mail primio i prosledio, Microsoft je tražio moju adresu i dobio sam ček na 24800 EUR-a.
Morate odgovoriti, pre nego što se test završi, ako se nekom ukazala ova šansa, mora da ga iskoristi.
Za Bill Gates ovaj izdatak je samo trošak reklame. Molim da ovaj e-mail pošaljete na adrese što više ljudi. Treba da dobijete bar 1000 EUR-a. Ne bi pomagali u prosleđivanju e-maila, da nije i naš interes.

Ništa meni ovde nije jasno , a gde su naši novci ?

Citat:
Posle 2 nedelje Microsoft će da vam pošalje pismo, u kojem traži potvrdu vaše poštanske adrese i poslaće jedan ček.

Ma ljudiiii ... ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice