Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale?
staro
  (#38 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 23:49
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale? - 24.10.2007, 23:16

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
Čemu brojka? Čemu ta famoznost? Bi li vam se više svidjela žena (i fascinirala) ako je ženski Casanova?

Ili po brojci procjenjujete jel' žena laka ili nije?

Ok, ja se vrtim oko 10
brojke stvarno ne sluze nicemu. barem ne ovde. bas zbog toga mi nije jasno zasto vas je sramota da odgovorite na ovo pitanje, kada ste vec dosle na ovu temu.

brojka je brojka. nece nikome glave padati zbog toga. jedan, pet ili deset ... tako je sve jedno. svako u svome zivotu pokusava da pronadje ono sto je najbolje. a kako drugacije saznati da li je nesto dobro, nego ga probati.

jako mi je cudno kada neko dete kaze da ne voli da jede neko jelo. moje pitanje je da li je ikada probao i kako zna da ne voli nesto sto nije probao.

tako je i ovde. nema potrebe da vas bude sramota i da kazete pravu cifru. a ako vec ne mislite da napisete i da date odgovor na pitanje koje je postavljeno, nemojte ni pisati bilo sta.

"Ne znam mnogo o ženama, ali čuo sam strašne priče" Harold Pinter

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice