U mom prethodnom postu sam izneo da ih podrzavam ali...
Pitanje je
zasto se to desava?
Evolucija drustva je dovela do novih nacina shvatanja svega pa i porodice. Pa tako, roditelji se najcesce odlucuju na samo jedno dete jer su u mogucnosti da samo tom jednom detetu ponude
pristojan zivot, a i imetak koji su stvorili nece deliti na vise delova nego ce ostati samo tom detetu.
Poimanje da nije vredno ziveti ako taj zivot nema
tezinu.
Iz takvog shvatanja proizilazi i danasnje shvatanje braka.
Ulazak u brak, u danasnje vreme, sve vise postaje ekonomska kategorija ("Ma ja bi se udala/ozenio za njega/nju ali kako cemo nas dvoje bednika..."). I tako oni koji imaju
neki ekonomski status, traze sebi ravne, a oni koji su pri dnu lestvice mastaju da se ozene/udaju viseg ek. statusa. Mozda to nece svesno da priznaju ali to je vec njihov problem i ja ih ne osudjujem.
Kada kod zena bioloski casovnik pocne da otkucava, one koje se odluce da rode, ja apsolutno podrzavam.
Zameram im jedino sto nisu na vreme preduzele korake da stvore bracnu zajednicu, jer kao sto su i mnogi pre mene rekli, ta deca nece imati isti odgoj kao i ona sa oba roditelja.
Zato, mlade dame, lepo se doterajte,

u sake, pa u lov na mladozenju. Ne postoji dovoljno los muskarac, samo treba malo vise
raditi na njemu.