Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Intel ili AMD
staro
  (#5 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Intel ili AMD - 21.07.2006, 10:26

Ma mozee milijarde vladinih i ovakvih i onakvih racunara da ima AMD, kad je AMD za mene obichan drnch... Shta klokovanje? Pa ja sam klokovao mog Intela sa 2, na 2.6, i to sa njegovim box coolerom, i temp mu ne prelazi 55 stepeni na 100% load, a u sobi jedno 30 stepeni... A AMD? Na poslu sam klokovao, sa valjda 1.8, na 2.2, i temp mu je 70 stepeni na 100% load, sa ukljuchenom klimom i temperaturom prostorije od 20ak stepeni... Dakle? Intel je Intel, a nemojmo zaboraviti, kako je AMD poceo da radi, i kome je maznuo dizajn... Mada, verovatno su to partnerske kompanije, pa imaju % od prodaje od one druge... A US Vlada... Pfff... Njih netju ni da komentarishem, oni imaju % od svega...

Performanse? Koji program je unbiased shto se kazhe, i koji nema platjene rezultate? Ja samo znam, da moj Intel, mnogo brzhe otvara Photoshop i Sound Forge od AMD-a, sa chak vetjom megahercazhom (al' ajd' nije sve u MHz i GHz), i mnogo brzhe radi operacije filtriranja i kojekakve kompleksne kalkulacije...

Stabilnost mislim da netju komentarisati... Intel je davno prelezhao dechije bolesti, dok AMD povremeno iskochi josh po neka... Ne zaboravite samozapaljenja AMD-a, lomljenje podnozhja za heat sink, neispravne termalne diode... Intel je vetj uhodan, i to je to...

Intel se u mojoj upotrebi, dokazao kao superiorniji, a ako tjemo da poredimo koji je bolji kad se igraju igre... Jbg ljudi, kupite onda XBox, ili PlayStation2 i shta ja znam... Rachunar je prvenstveno RADNI ALAT, a ne mashina za zaebavanje...

Al' opet, ko voli, nek' izvoli... Ja lichno, kod mene, u moj lichni rachunar, nikad, ali NIKAD vishe netju staviti AMD, a to preporuchujem i svima koji me pitaju...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice