Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Moj prvi web sajt
staro
  (#19 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 22:30
Pol: Muško
Odgovor: Moj prvi web sajt - 18.10.2007, 13:38

Citat:
fiona kaže: Pogledaj poruku
Flash je totalno nepreporučljiv ...i sama se slažem da ne treba, jer mnogi računari su na sporim vezama...i ljudi često ne mogu da dočekaju da se flash pokrene , pa u drugoj sekundi odlaze sa sajta...

Stavila sam podlogu samo na prvoj...taj angry face meni je super lik, još kad se zna da je sa newgrounds-a...sad se svadjam sa tagovima, w3c mi se nešto naljutio...pixele sredjujem, ne mož' sve postići...biće podloge i na ostalim stranama...
link podvukao i boldovao da bi bio uočljiviji - većina njih ga nije primetila

Razmišljao sam i ja o tome, znam za tu njegovu manu...
no stvari čak i kod nas kreću na bolje,
sve je manje dial-up korisnika (što ne znači da ne treba imati obzira i prema njima, bar ja to pokušavam sa svojim postovanjem, uostalom koristim i jednu i drugu konekciju)
čak je i pošta povećala protok na ADSL-u

izneo sam samo svoje zapažanje, pitanje je bilo samo: dal' si razmišljala?
Ne bi mi palo na pamet da ti preporučujem da baciš sav dosadašnji rad, i muku da bi prešla na flash

za podlogu puno bolje izgleda

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice