Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koji browser koristite?
staro
  (#51 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Koji browser koristite? - 17.10.2007, 14:05

Pa Opera i Firefox su dva, da kazem, ekvivalenta. Jedan je bolji u jednom polju, a drugi u drugom. Tako da sve zavisi od toga kome sta vise treba. Ja sam licno na FireFox-u jer Opera, koja to bese, mislim 4-5 ako ne i ranija mi se nije svidjala sto ima prozore u prozorima, tada mi je to bilo malo konfuzno. Nije bilo tabova, pa mi je bilo lakse da u taskbar-u prebacujem stranice. A posle toga, kad su pretrazivaci postajali ozbiljniji i bolji, nisam imao stalan net, nego s vremena na vreme. Tako da sam koristio IE jer je bio sastavni deo kompa. Sad od kako sam 24/7 na netu, poceo sam da koristim FF jer mi je privukao paznju (neznam ni sam kako). Ali sad kad se osvrnem, mislim da ne bih mogao da predjem na operu, jer sam navucen na ekstenizije (imam ih 35 ) i skinove za FF, cak sam imao pokusaja da i sam napravim koji skin (ali nazalost ne nesto sto bi se moglo koristiti ). Imam instaliranu operu, da u slucaju kad pravim sajt, proverim kako se u njoj ponasa. ali samo to. Mislim da su Opera i FF podjednako vredne paznje, a za IE i Safari, da nemogu stici kvalitet. I da ce IE vremenom izgubiti svoje korisnike. Jer osoba koja jednom proba Operu ili FF - ostaje na tom istom.

電子男の子

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice