Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li verujete u Ljubav za ceo zivot?
staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:40
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Da li verujete u Ljubav za ceo zivot? - 17.10.2007, 11:59

Citat:
dani danguba kaže: Pogledaj poruku
i ja mogu da kazem volim sve zene ovog sveta ili bar tri ili ...ali nije to poenta,ne?
Pa, i ja nekako kapiram da to nije poenta jer u protivnom ja imam celu jednu malu listu ljudi koje ću voleti čitav život

Nego da odgovorim onako kako sam ja shvatila...

Naravno da verujem ne mislim da je to iluzija, da je izlizano i da ona prestaje nakon 3, 7, 8, 10 ili 15 godina ili se pretvara u naviku. Sve zavisi kakav si i sa kim si i da li si iskren prema sebi, samim tim i vama Meni je ona potrebna da me održi sa nekim zajedno, nisam neko ko bi nešto trpeo i ne umem da budem sa nekim ko mi ne odgovara, niti se plašim da budem sama, pa bih tako i nekoga ko mi je postao samo običan cimer pored svog truda koji se podrazumeva, vrlo brzo napustila a oseti se i kada si ti nekome cimer, pa bih postupila isto. Iz mene monotonija izvlači svu energiju, svu ljubav. Kad nema ljubavi, tužno je. Dok god ja i onaj sa kojim sam imamo istu viziju i poklanjamo jedno drugom pažnju, ne vidim razloga zašto se ne bi voleli celog života. I kad smo zajedno i kad nismo i kad nam je dosadno i kad nije i kad smo bolesni i kad smo zdravi i kad smo raspoloženi i kad smo neraspoloženi i sve tako redom... Hvala mu što mi je pokazao da je to moguće

I još da dodam, ko zna da voli samo onda kad je sve sjajno i bajno, taj po mom mišljenju niti zna da voli niti pravi pitanje sa kim je, niti razmišlja, živi i diše u dvoje.

Citat:
Prava ljubav, za ceo zivot, je kada nekoga volimo zbog njegovih mana. E, u tome je esencija.

U to ime, večeras bez spreja protiv hrkanja

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice