Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Tose Proeski - In memoriam
staro
  (#7 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 10:49
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Tose Proeski - In memoriam - 17.10.2007, 11:21

Jako mi je žao...juče sam ceo dan čitao vesti i razmišljao o tome...iako nisam znao baš mnogo njegovih pesama, bio sam na njegovom koncertu u Areni u februaru...pamtim ga po osmehu i pozitivnoj energiji...i prelepom glasu......i znali su ga po umeću i kvalitetu, a ne po aferama, kao mnoge druge tzv. javne ličnosti...

Kažem, jako mi je žao...ali ako se ispostavi da je istina ono što je rekla menadzerka koja je bila u kolima, a prenele neke novine, da su vozili 200km/h! (dozvoljeno 130), to je zaista poigravanje sa sudbinom. Znam da nije on vozio, znam da je spavao, ali pretpostavljam da nisu samo taj deo puta brzo vozili, tako da je verovatno znao koliko brzo idu...Strasno je što ljudi nisu svesni kako je malo potrebno da sve nestane...i kako lako mogu da izbrišu sve..i sebi, i drugima...

Baš tužno...

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice