Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..?
staro
  (#25 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Pol: Žensko
Godine: 17
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? - 16.10.2007, 19:14

Nastavnik tehnickog...
U petom razredu nam je bio razredni.Zvali smo ga Sloga Apsolutno nista nismo radili na njegovim casovima, bilo je dovoljno da mu na stolu ostavimo orahe, i on bi se ceo cas mucio da ih otvori a mi smo naravno radili sta smo hteli.

Nastavnica geografije...
Zvali smo je Buca, stara zena, ne znam ni koliko godina je imala tada, stroga... Mi smo joj bili poslednja generacija. Jednom je moja drugarica vezivala kosu u rep, Buca je vidi i kaze "Nemoj tu da mi treses buve, izlazi napolje!"

Nastavnica geografije...
Dosla je posle Buce, i postala nam razredna. I dan-danas joj se divim. Jaka zena, sposobna i inteligentna. Borila se za nas kao lavica. Pomogla nam je da odaberemo u koju srednju skolu da se upisemo, pomagala da se izborimo sa privatnim problemima...
Na kraju osmog zahvalili smo joj se zlatnim lancicem i priveskom, velikim buketom cveca i lepom posvetom.

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice