Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Yahoo Mail ili Gmail
staro
  (#7 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
Odgovor: Yahoo Mail ili Gmail - 15.10.2007, 00:46

Gmail, Gtalk ... onaku u kompletu, jer me nervira da kucam poruke u onom prozorčetu kada sam u gmail-u ali vidim da su mu dodali opciju da se poveća ... dopada mi se zbog svoje jednostavnosti, nema šareniša kao da sam na nekom vašaru, mogućnosti su mu korektne i meni sasvim dovoljne ... koristim preko Gtalk-a glasovnu komunikaciju kojom sam takodje zadovoljan.

Yahoo mail sam instalirao i podešavao koleginicama na poslu ali mi se ne svidja ... pa ga nisam nikada ni probao više od spomenutog a i njima sam dodao gmail na računare pa im samo na taj nalog pišem ili prosledjujem poštu.

Na Gmail-u nema spama, bar ja nemam do sada iako ga prilično koristim, dok sam na računaru jednog poznanika u njegovom Yahoo mail nalogu video neverovatnih 800 i nešto više spam poruka koje je dobio za neko kratko vreme ... strašno,
da se meni takvo što dešava mislim da taj servis ne bih uključio više nikada u životu.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice