Tema: "ludi mis"
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: "ludi mis"
staro
  (#20 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: "ludi mis" - 19.07.2006, 01:26

Sto se tiche dead pixela, samo kad se pomeri tiptop, kontam da je ipak losh kontakt na spoju, tamo gde su "sharke" tiptopa...

Shto se misha tiche, shansa da je u pitanju hardverski problem je oko 1%, a 99% svaljujem na Windows i loshe drajvere... Jerbo ja kutji imam Logitech-a, optichkog, koji s vremena na vreme, odlepachi, i skochi mi negde... Sad, chesto se to poklopi sa mojim pritiskom na dugme, pa se svashta mozhe desiti...

Mozhda je kod tebe neki glitch, da ide stalno u isti tjoshak, pa zatvara... Chisto sumnjam da je virus, nekako je... I unno, suvishe lame, kao da se dete igralo... Ja tipujem na Windows iloshe drajvere

A to za garanciju... Svaki parchitj opreme radi do isteka garancije, a onda rikne... To je nauchno dokazano

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice