Nekultura na poslu ima iza sebe nesto mnogo vece i dublje!Ona je samo mali pokazatelj necije nepismenosti,ne obrazovanja i kucnog ne vaspitanja!
Kod mene na poslu je prica ista iz dana u dan.
Svlacionica muska i zenska su jedna pored druge i nemoguce je zenama da prodju do radnog mesta,a da izbegnu prolaz pored muske svlacionice.Pojedini kreteni(da ih tako nazovem)Namerno sirom otvaraju vrata da bi toboze neka zena videla njihove gace ili sta vec,kad se presvlacimo.
Vidno je to da se zenama ne svidja taj gest,a i meni samom je neprijatno.Svaki dan molim "konje"da nauce da prvo kad ulaze ne udaraju po vratima kao stoka,a drugo da ta vrata koja se otvore mogu i da se zatvore,tj da im je to i svrha.
Komentari su uvek isti:"sta se stidis?Mora da ti je mali pa te sramota!Neka gledaju sta te briga!One to vole..itd.!
Kad se nadjete pored takvih idijota,inbicila,kretena,volova....onda se osecate kao pokisli mish!
Srecom po kolektiv,takvi su u manjini,ali opet ima ih!
Predlozio sam direktoru javno pred svima da ili uvedemo kamere u svlacionice pa one zene koje hoce neka gledaju ili da odrzimo jedan "dugacak"kurs iz otvaranja i zatvaranja vrata,pa da naucimo pojedince da vrata imaju i neku svrhu!

Ovo je naj blazi vid ne kulture kod mene u firmi,ali ne mogu da pisem jer mi vreme ne dozvoljava!