Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Granice ljubavi
staro
  (#18 (permalink))
private_zg
Početnik
private_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat član

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 23.05.2008 15:41
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Granice ljubavi - 04.10.2007, 11:33

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku

Majčinska ljubav je neprocjenjiva ali.. Slušajte me i pročitajte pažljivo. Netko će me osuditi ali.. Svoju kćer volim najviše na svijetu. Ali, bude li jednog dana 'buntovna' - mislim, bude li se drogirala, bude li se ispisala iz škole.. Ako bude potrebno, 'izbacit' ću ju van iz stana. Zašto?? Hm, a kako da joj drugačije pomognem? Ako ne napravim ništa, ako okrenem glavu u stranu, ona će nastavit po svome i predozirat će se. Ako ne završi školu, jednog dana kad ne bude mene tko će se brinuti za nju?? Smatram da tim drastičnim činom bih ju opametila i očvrsnula da se počne boriti za sebe. Naravno, pratila bih svaki njen korak. Kao anđeo čuvar. To bih napravila baš zato što ju volim svim svojim srcem.
Jednom kada je potjeras van, samo jednom je dovoljno da napravis gresku, nemoj uciti na svojim buducim greskama, uci na tuđim, jako krivo ovdje razmisljas sa time, mene je stari izbacio i znas kaj sam ja napravio, rekao sam boli me za vas i otisao svojim putem, da to nije napravio danas bi mi zivot bio drugaciji, ovako sam prosao sve sto ulica moze da ti pruzi, istina je da ocvrsnes i da se pocnes boriti za sebe ali po koju cijenu? Jel zelis da sve ispricam?

Newton je bio u krivu, lakse brze padaju

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice