Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Granice ljubavi
staro
  (#14 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 04.09.2008 14:48
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Granice ljubavi - 04.10.2007, 08:28

Citat:
Dasak kaže: Pogledaj poruku
samo majcinska ljubav nema granice, svaka druga trebala bi ih imati, pogotovo kada je rijec o ljubavi izmedju muskarca i zene. Tada smatram da su cak neophodne.
slazem se potpuno! za moje dijete nista od ovog sto je navela lilith uopce nebi bilo upitno. mislim da nema toga sto nebih ucinila za njega ali vjerujem da cu jednog dana otkriti i to. za muskarca? hmmm...
pitanje br. 1: da sam sa nekim bila u vezi prije nego se je razbolio vjerovatno bih bila uz njega sve dokle bih osjecala da mogu. mislim da to pitanje nema generalno da ili ne , puno ovisi o samoj situaciji.

br.2 - ne, ne i ne

br.3 - bil' mu prijavila rodbinu na nasu adresu radi socijalnog doplatka iako tu ne zive? bi. smuvala oko poreza? bi. slagala policiji da nije popio ako nas zaustave kad idemo iz svadbe u pet ujutro? bi. opljackala banku? nebi. skratila nekom glavu? nebi.

sve ovisi. sve.

Taj sam ukus od nekud znao,
probao sam jednom davno divlji badem...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice