Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koji mail koristite?
staro
  (#18 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 19.11.2008 15:39
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Koji mail koristite? - 04.10.2007, 06:49

Užas koliko ja mailova imam..

Prvi moj otvoreni je net.hr kojeg koristim tu i tamo ali kao da ga nemam. Tamo mi samo dolazi pošta a ja ju provjeravam te odgovaram s gmail-a. Gmail mi je najvažniji mail. Najčešće korišten i meni fenomenalan i zbog google talka

Mail koji sam otvorila zbog nekih pogodnosti koje moja gsm mreža nudi je vip.hr. Tamo mi jedino dolaze obavijesti od igrica koje sam igrala na playaholics a i od tamo mogu svaki dan da pošaljem 15 besplatnih sms-ova.

Aha.. Imam yahoo.com jer me tamo (zbog msn-a) bio pozvao frend. Msn ne koristim ali mail mi stoji i dalje i nema neku određenu svrhu

Imam službeni mail koji koristim na poslu kad ogovaram s kolegicom ovu drugu kolegicu koja cmače i pizdi A i nekako mi je tu odmah. Mislim, ne moram ulaziti u mail da bih si poslala nešto s neta.

Što još imam? Aha, još jedan gmail i net.hr i mislim da je to to? Ne, imam i hushmail iliti kako se već zove ali kao što vidite, nikada nisam na njemu bila jer niti ne znam kako se zove

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice