Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata
staro
  (#13 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 09:12
Pol: Žensko
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 17:54

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...živopisna neka tema...

...zanima me jedna stvar, da li bi sami sebe manje cenili ako bi gledali to sranje, ili jednostavno imate potrebu da budete drugačiji?...
Ne bih VB nikada gledala ako bih pri tome mislila da je sranje. Ako bih već gledala, ne bih imala razloga da sebe manje cenim zbog toga (jer u tom slučaju ne bih mislila da je sranje).

Citat:
...po čemu se loš program koji čini ova emisija, razlikovala od nečeg drugog, zašto recimo ne otvorite temu "da li gledate emisije snezane dakić?" ili slične......ne razumem šta je toliko loše u VB za razliku od drugih "show programa" da bi ovakva tema postojala? ...
Nema razlike, loše je loše. Verujem da u "VB" nema ni ništa toliko dobro, da bi postojala tema "gledamo VB", tako da je ova KontraTema morala da nastane zbog ravnoteže u kosmosu.

P.S. Ne znam ko je Snežana Dakić.

Citat:
ps...priznajte da ste bar jednom bacili oko...
Nisam Lave, najiskrenije. Ne znam za ostale.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice