Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Problem sa devojkom od druga
staro
  (#13 (permalink))
Joanna
Poznata faca
Joanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostale

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Problem sa devojkom od druga - 01.10.2007, 16:33

Ala ja ne volim takve devojke...
Ja sam za cist racun, duga ljubav...
Problem je stvarno problem i bila sam u slicnoj situaciji S tim da sam imala srece pa je moja drugarica spontano videla kakvog decka ima...
S jedne strane ako je tvoj drug jako zaljubljen a ti mu kazes...rizik je veliki jer su zene ipak zene i umeju da okrenu sve u svoju korist...
ali ako ti potpuno veruje mozes da mu kazes...
Reci cu ti sta sam ja uradila...ja sam tog decka otkrila pred njegovom devojkom tj mojom drugaricom. S obzirom da smo bili na nekoj zurci u stanu on je dosao da me spopada dok je ona nazdravljala...krenula je za nama(naravno, bilo je dogovoreno da je posalju do nas) i cula kada je poceo da 'zavodi' i kako sam ga odbila i rekla da s njim ne bih imala nista cak i da nije sa mojom drugaricom... Onda je ona resila stvar bolje receno resila se budale
Razumem te i nadam se da ce ti ovo moje iskustvo pomoci!?
a ako nekim slucajem tvoj drug bude slep i naljuti se na tebe ili tako nesto onda to drugarstvo i nije bilo jako kao sto mislis... srecno

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice