Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li je ovo dobar nacin upoznavanja?
staro
  (#9 (permalink))
Joanna
Poznata faca
Joanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostale

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Da li je ovo dobar nacin upoznavanja? - 01.10.2007, 16:11

Citat:
Aca1983 kaže: Pogledaj poruku
Budi direktnija, i pridji slobodno, sa strategijom ili bez nje-boli te uvo, nebrini se sve ce to da se odvija kako treba-samo od sebe, a unapred i to dve godine smisljati kako prici, to ne nikako. Znaci prilazi, nasmesi mu se lepo, umiljato ga pitaj to sto te interesuje u vezi faksa,porazgovaraj malo i o temama iz obicne svakodnevnice , a ne samo o fakultetu, daj mu do znanja da bi volela da se cujete jos koji put, pitas ga za broj telefona, das mu svoj broj, i jedino ako je debil, ili ako mu se ne svidjas nece biti sa tobom, a u protivnom 101% uspevas.
Ja imam isto misljenje kao Aca...
Mislim da ne treba toliko da kalkulises i planiras jer takvi planovi uvek propadnu. Treba da mu pridjes opusteno i da budes ono sto jesi. meni je sasvim OK da devojka pridje, naravno ne napadno i sa mislima da odmah skocis na njega vec da ga prijateljski upoznas i zamolis da ti pomogne oko informacija za fax.
Sto mu jednostavno ne pridjes kad ga budes srela i kazes: Ej cula sam da ti studiras bla bla bla...mene zanima taj fax da li bi mogao da mi pomognes da cujem tvoje iskustvo...
Onda se dogovorite za kafu i...videces kako ce se stvari odvijati i da li ce ti se uopste toliko dopadati kad ga budes upoznala jer cesto se desi da nas osoba privlaci a onda kad je upoznamo-razocaramo se...
Imaj to na umu...
Drzim ti palceve i srecno

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice