Pregled pojedinačne poruke
staro
  (#10 (permalink))
vanja87
Početnik
vanja87 će uskoro postati poznat članvanja87 će uskoro postati poznat član

Član od: 04.06.2007.
Poslednji login: 10.06.2008 22:10
Pol: Muško
Godine: 21
30.09.2007, 23:01

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Да падне метеор теби појединци би били захвални и протумачили то као разлог да се јача "војвођанство".
20 година... лепо су ти напунили главу. Јесу ли ти рекли да због Цркве немаш плату 2000 евра?
Ja, iako imam 20 godina, vec zaradjujem preko 500 eura mesecno, a sto se crkve tice, nju smatram odgovornu za sirenje mrznje i podsticanja naroda na ratove, zbog idiota pojedinaca koji vode crkvu. Ja licno smatram SPC zlocinackom organizacijom za manipulisanje srpskim narodom. I ponovicu, samo usled aktivnosti odredjenih celnika SPC.

Vojvodjanstvo jaca, i to drasticno. Istorija Vojvodine mi je uza specijalnost. Ja nikada pre emisisija u kojima je gostovao velja nisam smatrao da vojvodina treba da se otcepi, ali smatram, kao sto sam ti vec nebrojano puta napisao, da mora biti autonomnija, da ne kazem autonomna, u odnosu na srbiju, jer je to njeno legalno i legitimno pravo. Ako i dalje ne razumes zasto i kako ima pravo na to, onda bi mogao malo da krenes, da se obrazujes, nikada nije kasno.

I by the way, ono je bila sala.

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Да падне метеор теби појединци би били захвални и протумачили то као разлог да се јача "војвођанство".
20 година... лепо су ти напунили главу. Јесу ли ти рекли да због Цркве немаш плату 2000 евра?
I da odrastao sam u porodici koja je apoliticka, sportska porodica, i sam sam razvio svoje odredjene stavove, na osnovu mnostva knjiga i ostalih izvora koje sam u zivotu procitao. Nisam protagonista nijedne politicke stranke, ali kada bih sutra bili izbori glasao bih za LSV, jer smatram da ce mi najvise koristi doneti kao stanovniku srbije, da ne kazem vojvodjaninu, odnosno novosodjaninu, premda zameram mnostvo stvari LSVu.

Poruku je izmenio goldie, 01.10.2007 u 01:28. Razlog: dve uzastopne poruke

Povratak na vrh stranice