Kad sam ja otvorio Yahoo mail, oni su davali nekih (tada) fantastichnih 100MB za mailove... Naravno, nikad ni stigao da ih iskoristim... Sada Yahoo, navodno, nudi neogranicheno prostora... Ja se ipak pitam, shta bi se desilo, kada bi neki korisnik pocheo da puni mailbox, i da recimo napuni 5GB... Da li bi ga ostavili, ili bi mu ogranichili prostor... Mnogi su pribegavali ovakvim varijantama, pa brzo pucali... Yahoo naravno netje putji, ali mozhda se pojavi neki tihi limit od 4,5,6 GB, nikad se ne zna...
Yahoo koristim onako, sporadichno, pa kad podignem Pidgin, pa mi javi da naYahoo imam 100 neprochitanih mailova, odem, pa pobrishem jedno 90 spamova, ispraznim Bulk folder da 1000+ spamova, i prochitam onih 10, koje su obichno neke mailing liste, na koje sam zaboravio
Google sa druge strane, obozhavam, ne zbog prostora za mail, vetj zbog POP3 mogutjnosti, i nema ogranichenja za velichinu fajla koji se mozhe prikachiti mailu... Tako da, moj divni The Bat!, svakih 10 minuta proverava Google, bez potrebe da otvaram Firefox, i onda chitam mail...
Na Yahoo mi se ne svidja onaj ActiveX koji su napravili za Yahoo Mail Beta, malo je spor, i shtuckav, ali dobro, lepo izgleda, ako nishta drugo...
Daklem, moj glas ide za Gmail (mozhe biti i da sam pristrasan, jer mi brat tamo radi

)