Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Znate li napamet himnu Republike Srbije?
staro
  (#15 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 21:47
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Znate li napamet himnu Republike Srbije? - 27.09.2007, 01:51

Citat:
la femme kaže: Pogledaj poruku
Nije lepo i sramota je jer je u pitanju stvarno stvar opste kulture, ali je ne znam
Slažem se sramota je ne znati himnu svoje države, zato sam i napisala bez laganja, i zato me i zanima, jer sam sigurna da su rezultati poražavajući. Nadam se da su svi koji su rekli da znaju dve ili tri strofe u anketi glasali za "Ne", kao i da su svi bili iskreni.

Moje je dete znalo svoju himnu pre nego što su u školi učili obeležja države, a kada su to učili pitala sam ga da li je učiteljica tražila od njih da himnu nauče napamet. Rekao je da nije, a deca je ne znaju Ja se sad pitam, zašto ljudi stavljaju himnu u udžbenike? Da deca vide kako izgleda, prebroje strofe? Ili sad smatramo da nam himna nije bitna, pa se sa tim i sprdamo, a svi smo je znali dok je bila Hej Sloveni?

Citat:
(jos uvek, sto ne znaci da je necu nauciti ).
Ja se nadam da tako razmišljaju i oni koji su temu videli ali nisu hteli da učestvuju u anketi niti da se jave možda je i zbog te sramote

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice