Tema: Zaljubljena
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zaljubljena
staro
  (#24 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 07:53
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Zaljubljena - 24.09.2007, 01:54

Ne znam sta da kazem, jer znam da ja imam bezbroj svesnih blokada (ako treba reci i zrtvovanja) koje mi niposto ne bi dozvolile da tako nesto uradim (ja cak jos ni jednu svoju devojku nisam prevario, i ostacu dosledan tome, iako sam imao prilika ...) , pa cak ni ako mi ne cvetaju ruze. Mozda ja gresim, ali na tvom mestu bi se cuvao svih posledica koje bi mogle da se dese povlacenjem tih poteza, a buduci da je ovo stvarni zivot, a ne igra saha, posle nema kajanja, i nema povlacenja rokada. Jednom se zivi, a osnovno nacelo zivota i prirode je izvesti na pravi put seme svog uspeha, na koje ce se biti ponosno celog zivota, i koje ce biti ponosno na svoja oba roditelja koja ce mu biti dostupna na jednom mestu, u istom trenutku . Svako udaljavanje od prirode snosi sankcije, a kazne ne pise samo bracni partner, vec moral ako je svratio da kampuje tu negde. Neka te moral vodi i vrati pravcu kome treba. Svak je kovac svoje srece, i na moje savete treba da obratis paznju manje nego li na lanjski sneg.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice