Ne znam sta da kazem, jer znam da ja imam bezbroj svesnih blokada (ako treba reci i zrtvovanja) koje mi niposto ne bi dozvolile da tako nesto uradim (ja cak jos ni jednu svoju devojku nisam prevario, i ostacu dosledan tome, iako sam imao prilika ...) , pa cak ni ako mi ne cvetaju ruze. Mozda ja gresim, ali na tvom mestu bi se cuvao svih posledica koje bi mogle da se dese povlacenjem tih poteza, a buduci da je ovo stvarni zivot, a ne igra saha, posle nema kajanja, i nema povlacenja rokada. Jednom se zivi, a osnovno nacelo zivota i prirode je izvesti na pravi put seme svog uspeha, na koje ce se biti ponosno celog zivota, i koje ce biti ponosno na svoja oba roditelja koja ce mu biti dostupna na jednom mestu, u istom trenutku . Svako udaljavanje od prirode snosi sankcije, a kazne ne pise samo bracni partner, vec moral ako je svratio da kampuje tu negde. Neka te moral vodi i vrati pravcu kome treba. Svak je kovac svoje srece, i na moje savete treba da obratis paznju manje nego li na lanjski sneg.