Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Београдизација Србије
staro
  (#23 (permalink))
dani danguba
Početnik
dani danguba će uskoro postati poznat član

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 06:15
Pol: Muško
Odgovor: Београдизација Србије - 23.09.2007, 00:08

Citat:
Srpski Radikal kaže: Pogledaj poruku
Само неки делови су тачни али ме нервира када кострешевци почну да причају о комадању Србије као побољшање економије и ко зна чега. Кад ово чујем пукнем од смеха. А да не причам аргументе које наводе: београдизација хахахаххаха. Хајде ми сад реците понављам: Луксембург као најбогатија држава на свету, нема ниједну једину покрајину или је на икакав начин раскомадан да свако влада ''својим'' градом покрајином или чиме већ, а ево најбогатија држава на свету. Дакле, сећајте се шта је било када се слично десило у 14 веку и касније. Срби се повадише свако узе свој део.

Сепаратизам...
Luxemburg-pa luxemburg je manji od Detelinare mozda mislis na Monte Karlo ne to je vec grad aaa..mozda lihtinstajn...ja zivim u Solni to je jedan grad u jednom glavnom gradu i sve je podeljeno na komune iposle na pokrajne,iznad mene zive homici u braku pored lezbejke ima tu indijaca crnaca i sve tako i niko nikog nedira i nesme da dira i svi se lepo slazemo i radimo a lepo i zaradimo'i svi placamo porez a deca nam se igraju na prelepim igralistima i mogao bih da ti pricam jos o tome ali necu prosudi sam i onakoki si pocrveneo jako'
a ni pivo mi nije niko drpio tri sata!

Poruku je izmenio dani danguba, 23.09.2007 u 00:11. Razlog: dopuna

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice