Tema: Maturaaaaaa
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Maturaaaaaa
staro
  (#14 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Pol: Žensko
Odgovor: Maturaaaaaa - 22.09.2007, 16:40

Do 19 godina?
Nista,dragi buduci maturanti, samo da vam kazem kako je meni bilo-mozda bude korisno.

Posle osnovne, u biblioteci skolskoj je bila bukvalno igranka, kao i citave godine sto smo imali ako bi bili dobriOpusteno, bez krpica,sljokica i sminke.Lepo,skroz decije.Djuskanje dok Fiza(aha,nastavnik dezurni) nije poceo da pali i gasi svetla.I nije glumio lajt shou-to je stvarno bio kraj(mislio je on). Mi smo presli u malo skolsko dvoriste-tamo nisu mogli da nas vide iz zbornice.I nije bilo pijancenja.Pricali smo, kikotali se, a neki hrabri su se cak i ljubili.

GimnazijaHuH! Jedna od dve najsnobovskije moguce,ali u kojoj sam se tako zaljubila(opet-hUh)...da mi je veci problem bio sta obuci za matursko vece, nego to sto se prijemni ispit nevidjeno priblizio.
Pa sa dve drugarice i drugom-pravac Italija i shoping.Secam se da sam i prvi Diorov karmin(crveni )namackala tada.
Prvi maturski ples razredna najavljuje, meni srce vec u petama,ali se radujem - jedva cekam.I on ustaje, prilazi i uz onaj njegov osmeh uz koji ti odmah bude najbolje na svetu, zamoli Anu za ples(nisam ja Ana ).To je tada meni bio kraj sveta.I zao mi je sto se nikada nisam zahvalila njegovom najboljem drugu koji mi je tada prisao i sa kojim sam,ne znam kako, otplesala taj prvi ples.

Sta sam naucila?Prvo ove trivijalne stvari: ne dajem vise 220 000 lira za obucu, pa makar zlatne bile i ne ulazim ni u kakve krpice zato sto tako treba.
Vaznije:brat mi je objasnio odmah,kad me je video onako nikakvu posle mature, da se i muskarci stide, da su nesigurni, da se plase odbijanja...i da ne smem zbog svoje stidljivosti toliki stit oko sebe da pravim, jer ih plasi.

I najvaznije:na drugove koji uskacu kao prva rezerva i koji su uvek tu kada bilo sta zatreba, uvek treba obratiti duplo vise paznje nego sto to obicno cinimo.Da sam njegovog najboljeg druga gledala u oci, mozda bih primetila suzene zenice.Mozda.Ovako, danas nemam kome da se zahvalim.

I pored sve price, svako ce doziveti na svoj nacin,znam.I ja sam odmahivala rukom u fazonu"ok,ok-znam ja to".A ne znam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice