Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Serija "LOST"
staro
  (#15 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Serija "LOST" - 22.09.2007, 03:05

Uhh... spichih i ja trechu sezonu!... Stvarno se nije teshko vezati za likove... A i pomalo se vezah korenjem za ovu stolicu

Sve je dobro odradjeno. Malo se u trenutcima chini pretrpano "DOGADJANJIMA", svi likovi su po malo labilni, a svi su generalno dobri. Oni koji na pochetku treba najvishe da nerviraju u sushtini su .... pa, otkrijte sami... Priznajem da sam se kliberio zbog Sojerovih doskochica, nadimaka i lupetanja, Harlijevim baksuzlucima, Lokeovim sranjima itd itd... Dzek malo smara sa svojim traumama...ali na kraju vas toliko uvuku da se radujete sa njima, nervirate takodje... UU kako bi izashovio onog Bena

Mislim da bi se cela jedna epizoda mogla sastaviti samo od padova u trchanju po shumi, jedna u povratcima iz raznoraznih misija i jedna kratka kompilacija govora sa sahrana...

Sajid, nesrechnik, u prvom serijalu je tolko dobio batina, palica u glavu i muchenja da je izgledao kao sve sem nekakvog iskusnog vojnika...

Kejt, sasma slatko jedno biche , je malo ... bleda ...

Enivej, pricha iako rashtrkana je dosledna, neke manje manjkavosti se mogu zanemariti, sve nepovezane stvari chini se da imaju smisla shto se serijal blizzi kraju, a sve ostale mambo dzambo stvari su poptuno opravdane, ako uzmemo u obzir da je serija SF.
Najzanimljiviji je naravno deo kada tek pochinju da upoznaju ostrvo, i kada pochinju da se pojavljuju stvari koje nikako ne bi trebale da budu tu ...

Mnogo toga je ostalo neobjashnjeno, nadam se da che se to srediti u narednom serijalu ...Ima li ga? A dotle, ima epizoda koje se mogu gledati i ponovo

Ne znam da li je utisak isti i kad seriju gledate ka choek na tv epizodu po epizodu svaki dan, ili ko manijak po nekoliko komada dok ne svane... Ali generalno .. it do well

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 22.09.2007 u 03:20.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice