Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Verski običaji
staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Verski običaji - 21.09.2007, 09:03

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
Evo ni sad ne znam jel imamo poloznika, osobu koja vam prva udje u dom, za Bozic ili za Vaskrs
Božić, nesrećo
Joj što su meni ti običaji lepi U mojoj se familiji neguju vekovima pa su mi zbog toga još lepši, toplo ti tad oko srca, kad se svi skupite, kad vas još nešto veže. Na one o većim praznicima mislim Ne volim njihovo skrnavljenje, to mi je onako bljak, slavljenje slave po restoranima i slično, takmičenja u veličini badnjaka, sveće, kolača, broja jaja i svega ostalog.

Citat:
Uglavnom volim sve nase obicaje i trudit cu se da ih prenesem na svoje potomstvo kao sto su moji prenjeli meni. Nevezano za to koliki sam ja vjernik i da li uopste vjerujem u Boga, nekako su mi oni dio nas, dio moje porodice i mog naroda. Gubeci obicaje gubimo i pola sebe.

Što se drugih tiče, poznajem katoličke više, a ostale prilično slabo ili površno.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice