Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Priče iz života..
staro
  (#36 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
Odgovor: Priče iz života.. - 21.09.2007, 01:56

nije ne znam kako znachajna pricha, al' ajd'.. chisto da znate kako stvari funkcionishu ovde

caletu danas bilo mnogo zanimljivo, ja bi rekla, pa je odluchio da nazove Hrvatski konzulat i da ih pita da mu daju pozivni broj iz 'merike za Srbiju "chisto da vidim dal' znaju" reche i poche da bira broj.. ja rek'o jesi nash'o pitanje, svaka ti chast..
dobar dan, dobar dan.. bla bla, jel bi mogli molim vas da mi kazhete koji je pozivni broj odavde za Srbiju?" axa, ne znate! a ne znate ni od Slovenaca? ne znate!? a shto? niste u dobrim odnosima sa komshijama!? a jeste!? al' svejedno ne znate broj, ok, hvala.. dovidjenja, dovidjenja...

nije proshlo par minuta, okrece broj Srpskog konzulata.. dobar dan, dobar dan.. bla bla, da li biste molim vas mogli da mi kazhete koji je pozivni broj odavde za Hrvatsku? ne znate? a koji je pozivni broj odavde za Republiku Srpsku? ne znate!? kako to mislite Republika Srpska ima mnogo pozivnih brojeva?
axa, i ne znate kako se odavde poziva bilo koja zemlja na Balkanu? znate da je Srbija 011381.. svaka chast! hvala, dovidjenja..

ne znam ko je ovde loood, al' ako je ovo normalno onda ne znam kuda ide ovaj svet

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice