Tema: Kako učite?
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako učite?
staro
  (#11 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 18:57
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Kako učite? - 20.09.2007, 21:05

Citat:
aca kaže:
Sto se mene tice, evo objasnicu koji je moj sistem: Prvo odredim koji predmet treba da se uci, i koliko imam vremena do polaganja istog. Zatim na blic pogledom pregledam naslove, i ocenim koliko mi je strana odokativno nepotrebno, koliko cu strana morati nauciti, i odoka vidim koliko je gradivo tesko. Zatim rasporedim to na broj dana koje imam pred sobom, s tim da zadnja 2-3 dana samo obnavljam. Kad sam odredio broj strana koje trebam danas preci, onda krecem, i dok ne zavrsim to sto treba nema stajanja, pa taman gruvao i ceo celcati dan
E ovaj deo cu samo prepisati od tebe jer je gotovo isti sem onog dela na blic pogledas sta je bitno a sta ne.. To je kod mene sve bitno u prvom citanju, jer tad odredjujem sta se izbacuje..

Inace i ja sa kampanjac, sve kad zagusti, tad je i koncentracija najbolja..

Tih par dana za ponavljanje, citam i ponavljam u sebi samo podvuceno.. Markerom podvlacim najbitnije, a obicnom olovkom manje bitno, pa ako pri ponavljanju ne mogu da reprodukujem to najbitnije ili mi nije jasno procitam to manje bitno

Eto

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice