Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Tamnjenje air brushom
staro
  (#6 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Tamnjenje air brushom - 17.09.2007, 23:56

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Ne znam, al meni te prskalice glupo zvuce. Nemoguce mi je da se neko naprska necim i da bude zdravo pocrneo. Mozda toga bude u buducnosti ali opet sigurno nece biti lepo i zdravo. Sunce je sunce.

Ma moguce je
Samo sto ja volim da se przim...
je moj drugar...

Inache moja malenkost se prskala sa tim i boja je sasvim solidna, sto bi nash narod rek'o do jaja i sto je najbitnije posle ruke nisu nandzaraste i zute
Ali brate onaj solarijum, kad ja lepo legnem pa ugrejem kosti... ma dusha mi se odmori...

@ ovi sunchevi poborci
Pa nije ovo letnja varijanta... ovo je ono kad prodze leto... a tebi dodje da budesh malo preplanuo.. pa tako malo... nije shtetno, a ne mozesh reci da nije korisno... ako se ja usrecim sto sam crna, to nije nimalo uzalud utroshen novac...
zasto uskratiti sebi neka sitna zadovoljstva... sitnice zivot znache...

Ubica mekog srca.

Poruku je izmenio Kill Bill, 18.09.2007 u 00:01.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice