Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako se osecate kada vas mrzi onaj koga volite?
staro
  (#21 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 00:35
Pol: Muško
Odgovor: Kako se osecate kada vas mrzi onaj koga volite? - 16.09.2007, 10:49

Citat:
cupavi kaže: Pogledaj poruku
Pa Gogo...ovako :

Proveli smo 16 meseci....u zadnjih 10-ak dana ne mogu da je prepoznam,Kao da to nije moja maza...od kada smo raskinuli zbog sada mogu da kazem i gluposti (obostranog inata)....ucinila je neke stvari koje se nisam nadao od nje.Ne zelim da kazem konkretno sta, ali njeni postupci i izjave ukazuju da me mrzi,iako ona danas kaze da ne ume da mrzi.Pomislim sta bi tek bilo da ume .

Ja jos uvek ne mogu da shvatim sta nam se desilo....zasto smo postali grubi i odvratni jedno prema drugom, zasto bar ne mozemo biti prijatelji,jer odrasli smo ljudi....i znam da je volim svim srcem...iako mislim da nismo jedno za drugog...iako mislim da je ovog puta hleb presecen zauvek....ili bar za neko duze vreme.

Znam da je to bila moja druga i poslednja ljubav u zivotu. Niko ne moze tri puta ovako voleti....i volecu je dok disem.

Mora da sam proklet,kad ovako prolazim....
Dr Biter:
Mislim da smo suoceni sa cinjenicom odavno poznatom nauci srca.
Ona je odlucila da raskine.
Moguce je da se pojavio neko drugi u njenom zivotu, mada ne mora, mozda je samo dosla do zakljucka da je ova veza nemoguca i nema buducnost. U svakom slucaju ona trazi izlaz iz veze!

Tada zena prolazi kroz burnu unutrasnju reakciju, upada u dileme, preispituje sebe, i mislim da cesto odlucuje pogresno (barabe su temperamentnije, pa se cine vecim princevima od pravih)...

Ipak, ona ce pokusati da bira... Ne ispusta vise iz svog srca novog i nalazi hiljadu razloga zasto treba raskinuti svoju prethodnu vezu...
Pokusat ce da te odvrati, da smanji tvoju ljubav. Time zeli sebi naci dodatni razlog za odlazak... Bit ce gruba, nekorektna, nekad ce sve to pozaliti, isplakat ce se i mozda te u oci lagati da nema drugog. Mozda zato da te ne povredi jos vise...

U svakom slucaju ona vise nije tvoja, i nikad vise nece ni biti potpuno tvoja...
U tebi ce se nesto polomiti, zalit ces za prelepim letom i svemu onom lepom sto ste zajedno imali.

Zbog tih secanja nikada se ne ljuti na nju, nemoj je prezirati i nikad ni slucajno nemoj je zadirkivati! Neka ti ostane u lepom secanju, mada tvoj bol ce mozda trajati godinama... Ti si jak i moras da budes jak! Musko si! A muskarci su tvrdi ljudi, zar ne?

/detalj iz biterove licne prakse.../

nisam legenda

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice