Citat:
Neuhvatljiva_ kaže:
Vitrine? Vidiš svi roditelji bi hteli da deca što šta imaju u učionici, al kad se pomene mesečno bilo koja vrsta donacije muk...nikog nema...A opet desava se da u nekoj generaciji budu roditelji koji opreme kompletno učionicu...
Ja se sećam ja kad sam bila djak, redovno su roditelji svakog polugodišta krečili učionicu i farbali klupe i stolice .. 
|
Pa da, vitrine

ormari sa staklom u kojima oni nekad izlažu svoje radove, ili im tu stoje neke knjige ili albumi, klikeri neki i kerefeke, šta već stave. To sam i ja imala u učionici. A to za doniranje si u pravu

oko kakvih se gluposti roditelji raspravljaju i bune na roditeljskom

a oko stvari koje bi trebale ići glatko i koje bi generalno mogle doneti samo bolje, za diskusiju nema zainteresovanih. Niko nije dužan da farba učionicu i kreči, ali ako se ljudi mogu o tome dogovoriti, zašto da ne? Pa, ima roditelja koji čak i ne traže da bilo ko učestvuje ako nešto mogu da urade ili sami organizuju i tako na neki način pomognu. A ima onih koji će cepidlačiti za bukvalno gluposti i oko gluposti.
Nego, da ne odemo od teme.
Citat:
E da ovo sad tek primetih...Pojava koja je uzela maha skoro u svim školama je izdavanje sala za fizičko raznim klubovima ( košarka, rukomet...) i šta se dešava...Oni lepo srede salu, i daju uslov...minimizirano korišćenje od strane škole...
|
Ima i toga

Ali ako treninga i ima, to može biti
samo nakon časova. To sve zavisi od direktora do direktora. Mislim da je dobro da dete ima u blizini neku dodatnu aktivnost kojoj će moći da se posveti ako želi, da se upiše na gimnastiku, košarku itd, ali isto tako mislim da se takve stvari ne smeju odvijati dok traje nastava. Posle toga, u večernjim satima, ko želi da ide - neka izvoli.