Tema: Kako učite?
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako učite?
staro
  (#3 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Pol: Žensko
Godine: 17
Odgovor: Kako učite? - 14.09.2007, 19:29

Nemam ja bas neke metode... Kada mi se uci, ucim, kada ne...
Obicno lekcije koje smo odradili u skoli jos jednom kod kuce procitam, zapisem ako mi nesto iz knjige nije jasno da bih na sledecem casu pitala profe, uradim domaci i to je to Neke predmete skoro da uopste ne ucim, na primer engleski, informatiku, a na informatici vise radimo na kompu, takoreci vise radimo praksu nego teoriju, a to mi je super, posto mi je mnogo lakse da shvatim nesto kada to sama uradim, vise puta, tako da mi ti predmeti (i jos poneki koje ne umem da prevedem ) idu relativno lako.
Termin pismenih obicno dobijemo vec u septembru, a tacne lekcije koje cemo imati na pismenom nedelju dana pre. Tako da, tih nedelju dana obicno strahujem, stalno ucim, pravim kratke klopa-pauze i pis-pauze Desi mi se i da nocu ucim, mada nisam ja bas za to, velika sam spavalica
I tako... Ne prolazim bas lose, mogu vam reci Iako je ova moja "metoda" katastrofa

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice