Ijao,covece,pa kako uspes da naucis i da zivis pored

Mislim svaka ti cast ja tako nista ne bih mogla
Elem,da se prvo predstavim,ja sma kampanjac 5 do 12

i studiram arhitekturu
Moj sisetm ucenja je sledeci :
-Ucim dva tri dana pred rok,najcesce, a evo sad cu da ucim koji dan duze zbog obimnog predmeta...
-Fora je u tome sto u toku godine moram da idem na sve vezbe i da resavam projekte...Na taj nacin do ispitnog roka ja uglavnom savladam gradivo i onda mi zaista ne treba puno vremena da spremim ispit...Prakticno ostaje mi obnavljanje gradiva...
-Svakom problemu pristupam logicki,svako zasto ima svoje zato...
-Kada na red dodje ucenje iz knjiga ne podvlacim nista nego citam knjigu kao da citam roman...Nema podvlacenja pasosa i recenica i reci,samo citam i razmisljam o onome sto citam,pokusavam da shvatim materiju...
-Pokupim sve rokove koji su bili,ispitna pitanja i onda odgovaram na svako,sto sazetije i svojim vlastitim recima...Nije vazno dal cu se posluziti knjigom ili nacim pokupljenim s neta,vazno je da je odgovr napisan mojim recima...
-Neki predmeti su matematicki pa samo prevezbam zadatke a za neke ponovim samo standarde(predmeti koji se crtaju)...
Svaki od predmeta na faxu sam polozila na neki od navedenih nacina i ni za jedan nisam potrosila preterano mnogo vremena...
U svakom slucaju sistem ej dobar jer sve sto sma naucila nikada nisam zaboravila,cak ni biologiju iz srednje koju nisam otvorila vec 5-8 godina(zavisi koji razred)