Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva
staro
  (#19 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: 15.11.2008 14:22
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 11.09.2007, 13:37

Citat:
veljko kaže:
Po meni musko i zensko nemogu biti prijatelji a ako mogu onda je to stvarno rijetkost.
Jeste retkost imati pravog prijatelja suprotnog pola, zato kad ga imas treba se potruditi da ga zadrzis i sacuvas to prijateljstvo na visokom nivou.

Iz licnog iskustva mogu da garantujem da takva prijateljstva postoje, imam druga iz zabavista se znamo, ali bukvalno, zajedno smo isli u osnovnu i srednju dan danas smo nerazdvojni.. U bezbroj situacija smo bili i nikad niko nije ni pomislio da unisti prijateljstvo.. ekskurzije, pijanstva, spavanje u istoj sobi, pidzama parti i opet smo najbolji drugovi..

Jedino sto mislim da je devojci mnogo teze da nadje druga jer vecina muskaraca pogresno protumaci naklonost doticne...

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice