|
|
|
|
Todd Anderson
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
08.07.2006, 18:04
Citat:
Yaye na Oko kaže:
Evo, ja cu ti kazem da se meni i dalje povremeno pojavljuje ono "Windows virtual memory %&#$?.. too low" 
|
Citat:
Pumpkin Seed kaže:
I meni.
|
Kako bre to, vas dve, upadate preko reda i brez pardona, a?
Već sam vam jednom objasnio zbog čega vam je memorija tu lou - imate veliki broj uključenih servisa i Startup programa, system tray vam je pola hektara širok, gde god pronađete neki program vi ga instalirate, nemoš bre to tako da fercera, mora da se zna neki red.
A da ste pažljivije čitale postove na ovoj temi umesto što turpijate nokte, čupkate obrve i sisate sumadiju oko stabla ( ), ukapirale biste barem pet odsto od onoga šta treba da uradite da biste svom kompu dali prostora da diše!
LM, čitajte malo probleme drugih i moje genijalne odgovore na te probleme, ne treba valda svakoj od vas frajlica posebno da se obraćam i da svakoj posebno pomažem oko rešavanja jednih te istih problema, misssim...
Što se tiče WMP-a, to je već stvar navike i ukusa i ne bih u to da zalazim. Lično, gledam da od Microsofta koristim samo ono što mi je zaista neophodno, to jest Windows i Office. Ne ložim se nešto na ambijente tipa 5.1 Home Theater Dolby Stereo Super Acoustic Surround, već muziku slušam uglavnom preko slušalica (sa ispravnim mikrofonom ), a i žeMska mi nešto ne ljubi glasnu muziku , jebiga.
Daklem, Winamp me u potpunosti zadovoljava, nije glomazan, ima sasvim lep ekvilajzer, a na Netu se može naći gomila add-inova za one koji su picajzle po tom pitanju. Koristio sam ranije još jedan fin programčić, po imenu Musicmatch Jukebox, ali WMP baš nikada, jer mi je mnogo smoran; čak ga ne koristim ni za gledanje filmova (BS Player mi je odličan, a za DVD tu je PowerDVD). Ali, kao što rekoh, ukusi su različiti...
Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...
|
|
|
|