Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#29 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 08.07.2006, 18:04

Citat:
Yaye na Oko kaže:
Evo, ja cu ti kazem da se meni i dalje povremeno pojavljuje ono "Windows virtual memory %&#$?.. too low"
Citat:
Pumpkin Seed kaže:
I meni.

Kako bre to, vas dve, upadate preko reda i brez pardona, a?
Već sam vam jednom objasnio zbog čega vam je memorija tu lou - imate veliki broj uključenih servisa i Startup programa, system tray vam je pola hektara širok, gde god pronađete neki program vi ga instalirate, nemoš bre to tako da fercera, mora da se zna neki red.
A da ste pažljivije čitale postove na ovoj temi umesto što turpijate nokte, čupkate obrve i sisate sumadiju oko stabla ( ), ukapirale biste barem pet odsto od onoga šta treba da uradite da biste svom kompu dali prostora da diše!

LM, čitajte malo probleme drugih i moje genijalne odgovore na te probleme, ne treba valda svakoj od vas frajlica posebno da se obraćam i da svakoj posebno pomažem oko rešavanja jednih te istih problema, misssim...

Što se tiče WMP-a, to je već stvar navike i ukusa i ne bih u to da zalazim. Lično, gledam da od Microsofta koristim samo ono što mi je zaista neophodno, to jest Windows i Office. Ne ložim se nešto na ambijente tipa 5.1 Home Theater Dolby Stereo Super Acoustic Surround, već muziku slušam uglavnom preko slušalica (sa ispravnim mikrofonom ), a i žeMska mi nešto ne ljubi glasnu muziku , jebiga.

Daklem, Winamp me u potpunosti zadovoljava, nije glomazan, ima sasvim lep ekvilajzer, a na Netu se može naći gomila add-inova za one koji su picajzle po tom pitanju. Koristio sam ranije još jedan fin programčić, po imenu Musicmatch Jukebox, ali WMP baš nikada, jer mi je mnogo smoran; čak ga ne koristim ni za gledanje filmova (BS Player mi je odličan, a za DVD tu je PowerDVD). Ali, kao što rekoh, ukusi su različiti...

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice