Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove??
staro
  (#18 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 10:37
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 05.09.2007, 16:07

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Ovi zlikovci!

Znači, treba osnovati klub mrzitelja dotične televizije, sakupiti nešto para, kupiti jedno 10 kila C4 i....

BUUUUUUM!!!!
Ako resis da osnivas kazi,uclanjujem se momentalno...inace,moja teorija je da je najveca greska petog oktobra ta sto televizija pink nije sravnjena do zemlje kao ono divno zdanje u Silerovoj...potpisujem da bi nam stepen kulture danas bio duplo veci.

Elem,ko diktira trendove: Ceca Raznatovic koja nastupa u gacama na bini sa svojom maloletnom decom,JK,Seka,Goga,Fahreta,Minareta,grand stars i starsice i ostala ekipa,pa tako danas mozemo da vidimo devocice i decake jednoobrazno obucene: izbeljeni teksas,otkriven stomak i na -10,sljokice,sto drecavije boje,majice sa natpisima Armani i Versace (i jos mnogi drugi),frizure,tzv. tarzanke (sa repicima pozadi),a ono sto mi najvise ide na zivce to je moda pirsinga i tatoo-a (ne,apsolutno nemam nista ni protiv jednog ni drugog,ali ne mogu da podnesem shabanski pristup celoj prici)...

...ne kupujem nefirmirane stvari (ne isplati se,provereno)...

...ne kupujem stvari koje svako ima...

...ne slusam druge prilikom kupovine (i najvise volim da idem sam u istu)...

...obozavam da sacekam snizenja i onda da pazarim,tako se dodje do odlicne odece za smesnu cifru...

...eto...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice