Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#11 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 06.07.2006, 19:51

E pa, swbo, prijatelju, fala ti k'o bratu! Nikako da se ratosiljam ovih neozbiljnih!

Što se tiče tvog pitanja, ukoliko se radi o zloglasnom Windows Messengeru, problem mi je savršeno poznat i znam više pouzdanih načina za njegovo uklanjanje!
Ako se, pak, radi o nekom drugom IM programu, bilo bi mi neophodno da malo detaljnije obrazložiš o kom programu se radi, kao i da ovde objaviš snapshot-ove sadržaja prozora System Configuration Utility (onog što se pokreće pomoću Start > Run > msconfig), konkretnije - jezičaka Services i Startup. Takođe me interesuje da li se ikonica tog programa pojavljuje u system tray-u (donji desni ugao ekrana), te da li nudi bilo kakvu mogućnost konfiguracije. Drugim rečima, da bih mogao da ti pomognem, moraš da budeš malo detaljniji i precizniji!

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice