Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Pomagajte Ljudi!!!
staro
  (#12 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 22:43
Pol: Žensko
Odgovor: Pomagajte Ljudi!!! - 31.08.2007, 14:37

Citat:
Arneta kaže: Pogledaj poruku
E,ljudi, ovo je stvarno predivno!!! Toliko pozitivne energije, verujte mi nabacila sam smesak , cu smesak, osmeh od uha do uha! Ovo je bolje od bilo koje psihoterapije! Divni ljudi na divnom mestu i sve se poklapa. Mnogo se bolje osecam od juce, i stvarno se nadje i po koja plavusa, nije sve tako crno! U tim momentima setila sam se cerke, 10 godina, koja mi je razlog za zivot. Ne zelim da se stidi majke, da kaze da je nervno labilna ...Želim da uživam u životu . Poljubac svima
Na sve ovo sto ti je vec receno mogu dodati da si jedna divna osoba.
Eto imas ti dobar razlog da zivis i pruzis majcinsku ljubav svojoj cerkici. To je ono sto je njoj potrebno a deca uzvracaju svaku ljubav. Ljubav prema deci i od dece cuda cini.
Drago mi je da se bolje osecas. Nastavi tako!!! Docice mozda trenuci kada ces se opet zabrinuti ali ucini nesto lepo za tvoju malu/pripremi joj nesto sto voli da pojede pa uzivajte zajedno. I ne zaboravi koliko god da nam je tesko u nekim trenucima sve to prodje / posle kise dodje sunce.
Izlazi sto vise. Svakodnevna setnja parkom je vise od pola zdravlja. Priroda nam snagu da je. Uzivaj u prirodi oko tebe / cvecu, drvecu, pticicama. Skreni svoje misli sa bolesti na ono sto vidis oko sebe. Igraj se sa cerkicom i videces da ces se bolje osecati.
Doktori ce uciniti svoj deo ali i ti moras svoj/ samo tako ces uspeti.
Puno srece i sve najbolje u zivotu

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

Poruku je izmenio Mish, 01.09.2007 u 16:33.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice