Citat:
Arneta kaže:
E,ljudi, ovo je stvarno predivno!!! Toliko pozitivne energije, verujte mi nabacila sam smesak  , cu smesak, osmeh od uha do uha! Ovo je bolje od bilo koje psihoterapije! Divni ljudi na divnom mestu  i sve se poklapa. Mnogo se bolje osecam od juce, i stvarno se nadje i po koja plavusa, nije sve tako crno! U tim momentima setila sam se cerke, 10 godina, koja mi je razlog za zivot. Ne zelim da se stidi majke, da kaze da je nervno labilna ... Želim da uživam u životu  . Poljubac svima
|
Na sve ovo sto ti je vec receno mogu dodati da si jedna divna osoba.
Eto imas ti dobar razlog da zivis i pruzis majcinsku ljubav svojoj cerkici. To je ono sto je njoj potrebno a deca uzvracaju svaku ljubav. Ljubav prema deci i od dece cuda cini.
Drago mi je da se bolje osecas. Nastavi tako!!! Docice mozda trenuci kada ces se opet zabrinuti ali ucini nesto lepo za tvoju malu/pripremi joj nesto sto voli da pojede pa uzivajte zajedno. I ne zaboravi koliko god da nam je tesko u nekim trenucima sve to prodje / posle kise dodje sunce.
Izlazi sto vise. Svakodnevna setnja parkom je vise od pola zdravlja. Priroda nam snagu da je. Uzivaj u prirodi oko tebe / cvecu, drvecu, pticicama. Skreni svoje misli sa bolesti na ono sto vidis oko sebe. Igraj se sa cerkicom i videces da ces se bolje osecati.
Doktori ce uciniti svoj deo ali i ti moras svoj/ samo tako ces uspeti.
Puno srece i sve najbolje u zivotu