Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Pomagajte Ljudi!!!
staro
  (#10 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 22:43
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Pomagajte Ljudi!!! - 31.08.2007, 01:29

Zelim da te posavetujem par stvri, iako ti kazes da u ovim trenucima ne mozes da racionalno razmisljas : Veruj doktorima medicine, i trudi se da sa njima ostvaris sto blizi kontakt. Razgovaraj s njima kao ortak sa ortakom, bez ikakve panike i straha, pitaj ih sta god te interesuje, i ne dozivljavaj odlazak kod njih na razgovor kao pitaj Boga sta. Jednostavno krenula si da popricas da vidis sta oni tu mogu da ucine. Ako ne mogu da nadju trenutno (istog ) momenta resenje, to ne znaci da ga ni sledeci put kad budes dolazila nece imati.

Cesto se verovatno i tebi desavalo da neceg ne mozes da se setis, rasturis se razmisljajuci, i opet se ne setis, kad ono dva dana kasnije, a ti se bez po muke setila onoga sto si trazila ko sumanuta-samo ispred tebe izaslo. Tako i oni, naci ce oni resenje brzo, a za to vreme dok ga ne nadju, na tebi je da se sto god vise mozes opustis i uzivas.

Mani se astrologije-doktori su ono sto ti treba. Otidji u BG. Vidi na Vojno medicinskoj ambulanti VMA. Tu se nalaze vrhunski doktori slobodno mogu reci tate-mate. Vidi i na drugim mestima-u drugim institutima i klinikama sta ce ti reci.

Za kalcijum se ne brigaj. Ono sto ti sad moras da radis jeste da nabacis smesak na usta, ajde,ajde, znam da mozes, eto, nije tesko, i nemoj da sam video da si skinula smesak.

Zatim lepo da jedes (kvalitetno , a i kolicinski koliko treba)-snaga na usta ulazi.

E, kad si ruckala, okanula se astroloskih i bilo kojih drugih proricanja, poslusala doktore, i nabacila smesak, vreme je da nesto otkucas na VojvodiniCaffe, da dodjes da se malo zezamo-nevezano za ovu temu (ima ovde hiljadama drugih tema), ili nesto spremis po kuci, pustis finu muziku brzeg ritma-ozezis je pa nek zvone i komsije bas te briga, pogledas neki filmic komicni, zovnes nekog na palacinke i sokic koje ces spremiti ti a ne neko drugi, odes ti kod nekog na kaficu, odspavas koju turu da se telo opusti,odmori i napuni energijom, ...i tako. Ne mislis uopste na boljku, jer samim razmisljanjem o bolesti covek sebe samo cini slabijim. Ako treba , popricas i sa psihologom, moze i sa popom (oni su jako smireni i pune coveka pozitivnom energijom i formiraju pozitivni stav koji je svakom coveku bitan). Prosunjas malo i po gradu, da vidis cene, da pazaris nesto, i tako. Nadjes sistem koji te opusta. Veruj, nisi ni prva ni poslednja koja se bori sa bolescu-budi jaka i pobedi-dokazi sebi da mozes, a ja sam siguran da mozes ako hoces .

Sreća-sreća-radost-uživancija.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice