Zelim da te posavetujem par stvri, iako ti kazes da u ovim trenucima ne mozes da racionalno razmisljas : Veruj doktorima medicine, i trudi se da sa njima ostvaris sto blizi kontakt. Razgovaraj s njima kao ortak sa ortakom, bez ikakve panike i straha, pitaj ih sta god te interesuje, i ne dozivljavaj odlazak kod njih na razgovor kao pitaj Boga sta. Jednostavno krenula si da popricas da vidis sta oni tu mogu da ucine. Ako ne mogu da nadju trenutno (istog ) momenta resenje, to ne znaci da ga ni sledeci put kad budes dolazila nece imati.
Cesto se verovatno i tebi desavalo da neceg ne mozes da se setis, rasturis se razmisljajuci, i opet se ne setis, kad ono dva dana kasnije, a ti se bez po muke setila onoga sto si trazila ko sumanuta-samo ispred tebe izaslo. Tako i oni, naci ce oni resenje brzo, a za to vreme dok ga ne nadju, na tebi je da se sto god vise mozes opustis i uzivas.
Mani se astrologije-doktori su ono sto ti treba. Otidji u BG. Vidi na Vojno medicinskoj ambulanti VMA. Tu se nalaze vrhunski doktori slobodno mogu reci tate-mate. Vidi i na drugim mestima-u drugim institutima i klinikama sta ce ti reci.
Za kalcijum se ne brigaj. Ono sto ti sad moras da radis jeste da nabacis smesak na usta, ajde,ajde, znam da mozes,

eto, nije tesko, i nemoj da sam video da si skinula smesak.
Zatim lepo da jedes (kvalitetno , a i kolicinski koliko treba)-snaga na usta ulazi.
E, kad si ruckala, okanula se astroloskih i bilo kojih drugih proricanja, poslusala doktore, i nabacila smesak, vreme je da nesto otkucas na VojvodiniCaffe, da dodjes da se malo zezamo-nevezano za ovu temu (ima ovde hiljadama drugih tema), ili nesto spremis po kuci, pustis finu muziku brzeg ritma-ozezis je pa nek zvone i komsije bas te briga, pogledas neki filmic komicni, zovnes nekog na palacinke i sokic koje ces spremiti ti a ne neko drugi, odes ti kod nekog na kaficu, odspavas koju turu da se telo opusti,odmori i napuni energijom, ...i tako. Ne mislis uopste na boljku, jer samim razmisljanjem o bolesti covek sebe samo cini slabijim. Ako treba , popricas i sa psihologom, moze i sa popom (oni su jako smireni i pune coveka pozitivnom energijom i formiraju pozitivni stav koji je svakom coveku bitan). Prosunjas malo i po gradu, da vidis cene, da pazaris nesto, i tako. Nadjes sistem koji te opusta. Veruj, nisi ni prva ni poslednja koja se bori sa bolescu-budi jaka i pobedi-dokazi sebi da mozes, a ja sam siguran da mozes ako hoces .